LactoScoapele FTIR sunt construite conform necesitatilor procesatorilor de lapte.
LactoScopul FT-A este destinat analizei tuturor tipurilor de lapte si produselor lichide din lapte (smantana, zer, derivate din zer, iaurt, inghetata si branza – cu aplicatia pentru branza).
LactoScopul FT-A este cel mai complet analizor de lapte manual care poate masura si alti parametri in afara de grasime, proteina si lactoza.
MANEVRAREA PROBEI: - este echipat cu pompa peristaltica si pompa de inalta presiune; - este prevazut cu omogenizator in 2 trepte de noua generatie pentru performante optime si de lunga durata. |
PRODUSE ANALIZATE: - lapte materie prima; - produse din lapte si concentrate din lapte; - smantana; - iaurt (cu sau fara culturi); - produse din inghetata; - zer si derivate din zer; - branza (cu aplicatia pentru branza); - produse vascoase si deserturi; - produse fermentate.
CARACTERISTICI: - 2 x 5L rezervoare pentru Zero & Clean (in aparat); - mecanism culisant: permite scoaterea rezervoarelor in vederea umplerii; - operare: de la butonul START sau din soft; - sistem dublu de pompare: pompa peristaltica si pompa de presiune echipata cu omogenizator in 2 trepte; - incalzire automata a probei si curatare automata; - dimensiuni (WxHxD): 85 x 50 x 45 cm; - greutate: 68 kg; - computer cu licenta pentru soft - incluse; - trusa de scule cu piese de rezerva.
PERFORMANTE: - Domeniu de masura: grasime 0 - 55%, proteina 0 - 25%, carbohidrati 0 - 25%, solide totale 0 - 60%; - Viteza de masurare: 120 probe pe ora (ca. 22 sec per replicate); - Volum proba: cca. 10 ml; - Temperatura probei: 2˚C - 45˚C.
ACURATETE: - acuratete: 1.0% CV (probe lapte vrac); - repeatabilitate: in general (CV) ≤0.25%.
STANDARDE/APROBARI: - ISO9622/IDF141 - AOAC - CE - EMC directive 89/336/EC
|
Copyright © 2020 - nitech.md