• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

Calendarul Nitech 2020

Am lansat Calendarul Nitech 2020 - "Nascuti dupa '89 - Generatia libertatii"

Ca in fiecare decembrie, de multi ani incoace, oferim cu bucurie si emotie prietenilor, partenerilor si clientilor nostri Calendarul Nitech - un proiect de suflet, unic, special.
Calendarul Nitech 2020 "vorbeste" despre tinerii nascuti dupa ’89, despre felul in care acestia se implica in comunitate, despre povestile lor de viata care trebuie cunoscute si spuse mai departe (pornind de la ideea ca aceste povesti pot fi o inspiratie pentru noi ceilalti).
Este un proiect despre speranta ... la 30 de ani de la Revolutie vrem sa credem ca nu suntem inca pierduti si fara busola, ca Romania se poate baza pe tinerii ei inventivi, ambitiosi si inimosi ... aici sau departe de tara, ei sunt ai nostri.
Personajele sunt diverse, tineri IT-isti, voluntari, un scriitor, o balerina, nu conteaza neaparat domeniul, conteaza povestea, ce au facut acesti oameni si ce vor sa faca in continuare.

Proiectul continua si completeaza seria calendarelor Nitech dedicate valorilor romanesti.
De-a lungul anilor firma Nitech a ales sa-si concentreze proiectele profesionale si actiunile sociale in jurul ideii de traditie, pledand pentru valoare si continuitate. Campania “Mandri de Romania”, derulata in ultimii ani, subliniaza ideea ca, dincolo de afaceri, cifre, vanzari, lucruri materiale si efemere, exista nevoia de cultura, de responsabilite sociala, de zambete si de bucurie.

Suntem bucurosi sa le daruim clientilor si partenerilor nostri imaginea unei Romanii frumoase si mai ales sa traim impreuna aceste momente de sarbatoare si de speranta!