• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

Echipamente pentru morarit si panificatie

Modelul Inframatic 9500 este cel mai nou analizor NIR ce ofera cea mai buna acuratete disponibila. Este un instrument precis si robust construit pentru analiza cerealelor si semintelor de oleaginoase in mai putin de 30 sec.

 

Descriere generala:

 

  • interfete: Ethernet, 4 x USB;
  • calibrari transferabile intre aparate;
  • ecran color tip touch screen cu meniu intuitiv pe care se pot citi cu usurinta rezultatele;
  • acuratete deosebita: sistemul optic si calibrarile furnizate va garanteaza obtinerea unor rezultate corecte;
  • posibilitate de conectare in retea.

 

Caracteristici tehnice:

 

Citește mai mult
 

Caracteristici generale:

 

Concept - este un echipament robust ce a fost  special proiectat pentru utilizare in camp. Este ideal pentru determinarea umiditatii, proteinei si uleiului din cereale. Un obturator automat protejeaza aparatul de lumina parazita, insecte si daunatori pentru folosirea lui in conditii optime si cu costuri reduse de intretinere.

 

Portabilitate –  analizor compact usor de transportat in mana cu alimentare la 12V sau 24V, sau pe baterii (pana la 2 ore), poate fi utilizat in recomorca, in cabina sau in siloz. Geanta standard de transport protejeaza IM 8800. Este de asemenea folositoare pentru pastrarea instrumentului pentru perioadele in care nu este utilizat  (dupa recoltare).

Citește mai mult
 

Caracteristici  generale:

  • conceput pentru analiza rapida a parametrilor din cereale si seminte;
  • pot fi analizate cereale bob intreg (porumb, soia, grau, orez, ovaz);
  • calibrari universale pentru continut in proteina, umiditate, continut grasimi, fibra, glutem, indice de sedimentare;
  • cu ajutorul unui modul de citire in reflectanta pot fi analizate probe de faina, ceai, cafea, condimente, pulberi, paste;
  • pot fi dezvoltate calibrari pentru orice  parametru;
  • sistemul de alimentare cu proba asigura masurari precise si de mare acuratete;
  • calibrari transferabile intre instrumente.

Optiuni:

Citește mai mult
 

Caracteristici  generale:

  • conceput pentru analiza rapida a parametrilor din cereale si seminte;
  • pot fi analizate cereale bob intreg (grau, porumb, soia, orez, grau, ovaz etc.);
  • drum optic variabil (intre 8 si 30 mm);
  • calibrari universale pentru continut in proteina, umiditate, grasime, amidon, fibre, gluten, indice de sedimentare;
  • sistemul de alimentare cu proba asigura masurari precise si de mare acuratete;
  • calibrari transferabile intre instrumente.

Optiuni:

Citește mai mult
 

Caracteristici generale:

 

  • conceput pentru analiza rapida a parametrilor din cereale si seminte;
  • pot fi analizate cereale bob intreg (grau, porumb, soia, orez, grau, ovaz etc.);
  • drum optic variabil (intre 8 si 30 mm);
  • calibrari universale pentru continut in proteina, umiditate, grasime, amidon, fibre, gluten, indice de sedimentare;
  • sistemul de alimentare cu proba asigura masurari precise si de mare acuratete;
  • calibrari transferabile intre instrumente.
  •  

Optiuni:

 

Citește mai mult
 

Activitatea alfa-amilazică are o mare influenta asupra calitatii produselor coapte, a pastelor făinoase şi tăiţeilor.

Metoda indicelului de cadere (Falling Number) este o metoda rapida si usoara pentru determinarea activitatii alfa-amilazice care ajuta la stabilirea gradului de incoltire a cerealelor si avand numeroase aplicatii.

 

Caracteristici generale:

 

Citește mai mult
 

Pagini